Gewoon Hardlopen

Agenda en Praktische info hardlopen

Eerstkomende activiteit: zaterdag 23 januari 2016

  • Data: Iedere maandag en zaterdag om 10:00 uur
  • Locatie: Hannie Schaftpark te Almere
  • Verzamelplek: Parkeerplaats Weg 1940-1945
  • Meenemen: Jezelf, gymschoenen aan. En als je het prettig vindt: makkelijke kleren

Kom van die bank af….

(ik waarschuw niet meer)

Op de bank hangen is heerlijk, maar wat als je niet meer in beweging komt? Je dijt uit, je zakt in en je versuft. Je wil wel hardlopen maar je moet er tegelijkertijd niet aan denken. Help! Naar buiten. Bewegen. Pffff. Trek deze lijn eens door naar 10 jaar van nu. Hoe zie je eruit? Anderhalf keer zo breed? Twee keer? Hoe voel je je? Ik denk dat je tegen die tijd al de eerste ziektes zoals hoge bloeddruk, astma en obesitas hebt ontwikkeld. Je krijgt pillen om je bloeddruk te verlagen, plaspillen, maagbeschermers en een pufje voor lucht.

Laat jij het zover komen?

Kom gewoon hardlopen. Hardlopen voor de gewone man. Bij hardlopen voor de gewone man (en vrouw) raak je niet uitgeput, kun je gewoon meedoen, voorkom je al die problemen en heb je een hoop plezier. Niet hard werken maar met een hoop lol gezond bezig zijn. Niet tot het gaatje maar gewoon een vrolijke ervaring. Je wordt gezonder, fitter en…

Je doet het niet alleen

Je bent gewoon druk bezig met je leven. Je speelt taxi voor de kinderen, je doet tijdens de spits boodschappen en je bent gewoon klaar ’s avonds. Je doet gewoon je best om het zo goed mogelijk te doen. Je bent een gewoon mens, net als ik. Maar op een gegeven moment realiseerde ik me dat als ik zo door zou gaan het gewoon vanzelf fout zou lopen. Ik veranderde een paar kleine dingen aan mijn eetpatroon en begon hard te lopen. Ik verloor overtollige kilo’s en ging van 115 naar 98 kilo. Als je nog nooit hard hebt gelopen dan moet je gewoon eenvoudig beginnen. Dat deed ik ook en dat kan ik je leren. We gaan niet alleen hardlopen maar vooral gezond plezier maken. Een half uurtje lopen lijkt straks een ouderwets speelkwartier. Je hoeft alleen je gymschoenen aan te doen en mag verder gewoon je gewone kleren aanhouden.

We starten om 09.30 uur

Zo heb je tijd om daarvoor de kinderen naar school te brengen en daarna om boodschappen te doen voor de middagpauze. Je leert eenvoudige dingen die je ook thuis kan doen, voor als je geen tijd hebt om erbij te zijn. Zelfs 5 minuten per dag kan al het verschil maken.

Zie mij als je Personal Trainer

Samen bedenken we voor jou een gewoon vol te houden programma. Blokkades kunnen we verwijderen zodat jij weer lekker in je leven kan staan.

Vergoeding

Wist je dat het tarief van een Personal Trainer tot 300 euro per uur is? Wij zijn gewone mensen onder elkaar. Ik vraag je dus niet die 300 euro te betalen. Mijn normale tarief in mijn praktijk is 100 euro per uur. En ook die 100 euro per uur strepen we door. Bij hardlopen voor de gewone man is iedereen welkom die iets wil verbeteren aan zijn leven. Het is mijn missie om een zo gezond mogelijke wereld om mij en jou heen te creëren. Voor meedoen met dit programma betaal je 9,50 euro per keer dat je meedoet.

Strippenkaart

Of je koopt een 10-strippenkaart voor 49 euro, dat is slechts€ 4,90 per keer. Dan weet jij dat je komt en betaal je nog minder. Ik kan groepen van maximaal 15 mensen tegelijk begeleiden. Meld je dus zo snel mogelijk aan om zeker te zijn van een plaats. Doe het nu. Wacht niet langer. Neem je goede voornemen serieus en begin gewoon.hardlopen

Aanmelden via menu Contact

  • Ik wil (1x, 2x, per week meedoen)
  • Ik start op…
  • Ik betaal contant op de eerste dag
  • Naam:
  • E-mailadres:
  • Telefoon (mobiel):

Weet je niet zeker of dit iets voor je is?

Mail je vraag of je opmerkingen en samen bekijken we of het iets zou kunnen zijn voor je.