Gewoon Stoppen met Roken

Stoppen met roken is geen punt!

Stoppen met roken met behulp van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Roken is geen verslaving maar gedrag! En ik kan het weten want ik ben gestopt met roken dankzij dit inzicht. Ik ben een NIET-roker.

3 sessies max!

Vaak is één sessie al genoeg maar in maximaal 3 sessies ben jij een niet-roker. De eerste sessie wordt ook gebruikt voor het intake-gesprek en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Vervolgsessies zullen maximaal 1 uur duren.

Het verschil

Een ex-roker is vaak gestopt op wilskracht en heeft het zwaar. Want hij/zij mag niet roken van zichzelf en dat blijft een strijd. Een nietroker heeft geen (heftige) ontwenningsverschijnselen maar is gewoon een NIET roker. Basta!

Verdiensten

Een eenvoudig rekensommetje leert je dan dat je zo’n  € 2500,00 per jaar wegduwt (€ 7,00 per pakje x 7 dagen x 52 weken). Dus niet roken levert heel veel geld op en nog belangrijker een goede gezondheid! Waar wacht jij nog op?

P.S.

Interessant voor bedrijven! Interesseer je werkgever voor mijn sessies. Stel je voor dat jij netto € 2500,00 per jaar meer geld over houdt. Dat is nog eens een ‘opslag’ waar je baas wel wat voor over heeft. Geen afdrachten en inhoudingen! En bedenk dat je een stuk productiever wordt op je werk. Dat is een win-win situatie!

Meer weten over Hypnotherapie en wat een wereld van verschil dit kan maken? Check dan de site van Hypnose Almereroken


Geweldige aanbieding

Betaal geen € 750 maar slechts € 500 en bespaar € 2500 in 2017 en de jaren daarna!! (*)

Meld je hier aan en PROFITEER!

In maximaal 3 sessies ben jij een NIET-roker als jij dat wilt


(*) uitgaande van 1 pakje per dag: € 7,00 x 7 dagen x 52 weken = € 2548,00 per jaar

Je ontvangt per mail verdere informatie en betaalt daarna per bank. Na bijschrijving op onze rekening is de bestelling definitief.